El Girona aprèn a patir (1-1)

El Girona no està exhibint un gran joc, però sí que està jugant de manera efectiva i està tirant endavant uns partits que fa unes setmanes s’encallaven. Els gironins han tornat a trobar a faltar el seu golejador, Christian Stuani, però han esgarrapat un punt en la seva visita a Ponferrada. L’equip català ha sumat un nou contratemps en forma de lesió. Borja García ha hagut de ser substituït només 20 minuts després de sortir al terreny de joc per unes molèsties a la zona dels malucs. El conjunt de Pep Lluís Martí encara no coneix la derrota amb el tècnic balear a la banqueta.

La primera meitat ha estat força igualada. L’ocasió més clara l’ha tingut La Ponferradina amb un xut d’Asier Benito al pal en el minut 35. Els locals s’han avançat a l’inici de la segona meitat. El mateix Asier Benito ha recollit una pilota morta per posar l’1-0 al marcador en el minut 49. El Girona ha reaccionat de pressa i en una mica més de cinc minuts ha igualat el partit. Marc Gual ha rebut una bona passada de Samu Sáiz dins l’àrea, ha fet un control orientat i ha marcat amb un gran xut col·locat amb la cama esquerra. El Girona ha patit després del gol i La Ponferradina ha pogut avançar-se en diverses ocasions. Però el Girona ha après a patir i a madurar els partits. S’hauria endut els tres punts de Ponferrada si l’àrbitre no hagués anul·lat el gol a Jonás Ramalho en el minut 85. El defensa basc ha rematat amb el cap una gran centrada de Granell després d’una pilota aturada. El VAR ha tingut molts problemes per confirmar la posició dubtosa de Granell. En la imatge no s’acabava d’apreciar clarament el fora de joc, però el VAR ha acabat confirmant la decisió de l’àrbitre.

L’afició local ha acabat reclamant un penal i frustrada davant l’ofici d’un Girona que ha après a resistir en aquests partits. La situació dels gironins podria ser molt millor, però queda clar que alguna cosa ha canviat en aquest equip. Pep Lluís Martí porta tres jornades sense perdre, però ara ha de refer un equip amb dos dels seus millors jugadors tocats.