El Girona agafa aire a Extremadura (1-3)

El Girona ha aconseguit el que més necessitava en aquest moment de la temporada. El conjunt gironí ha aconseguit una victòria a domicili contra l’Extremadura en l’estrena de Pep Lluís Martí, que permet el nou entrenador començar amb bon peu i guanyar una certa tranquil·litat per començar a treballar l’equip. Els gironins han aconseguit una victòria treballada amb gols de Granell, Stuani i Soriano. La lesió del davanter uruguaià ha estat la nota negativa del triomf del Girona a Extremadura.

En els primers 45 minuts el Girona ha semblat un altre equip, lluny de les males sensacions d’aquest inici de temporada. Àlex Granell ha fet el primer en el minut 16 amb un xut de falta des de 40 metres i ha aprofitat la mala posició de Yamaguchi, el porter local. El meta dels extremenys també ha ajudat els visitants en el segon gol. Stuani ha aprofitat un mal rebuig de Yamaguchi després d’un xut de Borja García per fer el segon amb un cop de cap en el minut 34.

Se li ha complicat ràpidament el partit al Girona en la segona meitat. Stuani ha hagut de ser substituït per lesió en el minut 49 i els locals han aprofitat la represa per reaccionar i buscar capgirar el partit. En el minut 53 l’àrbitre ha anul·lat un primer gol de Cabrera per fora de joc, però cinc minuts després Kike Márquez ha fet l’1 a 2 pels locals amb una rematada de cap al primer pal. Quan el Girona semblava més tocat ha aparegut Jairo amb una cursa per assistir Jonathan Soriano, que havia entrat per Stuani, per fer el tercer gol i donar una certa tranquil·litat als visitants. L’Extremadura ha seguit insistint, però els gironins han resistit i han aguantat la diferència de dos gols.

El Girona se situa novè amb 20 punts i a només un punt de la promoció i a quatre de l’ascens directe. El pròxim compromís dels catalans és a casa contra el Tenerife. El Girona ha aconseguit tres punts vitals a domicili i Martí aconsegueix temps per conèixer i treballar l’equip.