El Girona obté un triomf heroic i vital amb nou jugadors (1-2)

El Girona s’ha imposat al camp del Fuenlabrada per 1 a 2 i aconsegueix el seu segon triomf a domicili de la temporada. Els gironins s’han avançat gràcies a un gol de Kebe quan jugaven amb un home més. Però Pedro León ha igualat el duel i els visitants s’han quedat amb nou jugadors. Tot i les adversitats, Stuani ha fet el gol de la victòria al minut 96. Aquests tres punts permeten als catalans sortir de la zona de descens.

El partit no ha començat bé pel Girona, ja que Borja García s’ha lesionat als vint minuts de partit. El duel ha anat agafant ritme a mesura que anaven avançant els minuts i els visitants s’han pogut avançar amb una rematada de cap de Bernardo que ha refusat Altube. Després d’uns minuts de domini del Fuenlabrada, Nahuel ha disposat d’una jugada d’un contra un davant del porter local. Però Altube ha tornat a impedir el gol català.

La segona meitat ha estat més animada. Diéguez ha estat a punt d’avançar el Fuenlabrada en dues ocasions només començar la segona meitat. Juan Carlos ho ha impedit en la primera d’elles i el segon tir del jugador local ha anat fora per ben poc. L’equip de Míchel ha hagut de fer front a una nova lesió. En aquest cas, la de Sarmiento, que ha hagut d’abandonat el terreny de joc quan s’havia jugat una hora de partit.

El Girona ha disposat d’una gran oportunitat al minut 64. Però Altube ha tornat a lluir-se per impedir que una rematada d’Stuani en boca de gol acabés al fons de la xarxa. L’uruguaià ha disposat d’una doble ocasió poc després, però el porter visitant semblava impossible de batre i ha tornat a evitar el gol.

A partir d’aquí el partit ha embogit. El Fuenlabrada s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Dago per una entrada duríssima sobre Kebe. Aquest mateix jugador ha aprofitat la superioritat numèrica gironina per culminar amb gol un contracop del Girona cinc minuts després de l’expulsió. Però els catalans s’han quedat també amb deu jugadors just després de marcar. Samu Sáiz ha colpejat a la cara Ibán Salvador quan el jugador del Fuenlabrada li ha recriminat una falta. L’àrbitre ho ha interpretat com una agressió i ha expulsat el migcampista visitant.

Tres minuts després, el col·legiat ha assenyalat penal a favor del Fuenlabrada per una falta innecessària de Jairo que li ha costat la segona targeta groga deixant el Girona amb nou jugadors. Pedro León ha transformat la pena màxima al minut 89. De forma heroica, l’equip de Míchel ha fet el gol de la victòria al minut 96. Stuani ha caçat un rebot dins l’àrea després d’una centrada a l’àrea madrilenya i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L’eufòria dels catalans ha estat tan gran que el seu entrenador ha anat corrent a abraçar-se amb els seus jugadors per celebrar aquests tres punts vitals.