El Girona torna a somriure. Les victòries contra el Rayo Vallecano (2-1) i el València (0-1) de les dues últimes jornades i el fet que els efectes de la plaga de lesions que havia assolat el vestuari vermell-i-blanc en les últimes setmanes es vagi dissipant a poc a poc han permès que el conjunt d’Eusebio Sacristán recuperés “la confiança, la solidesa, la seguretat i les bones sensacions”, com destacava ahir el tècnic val·lisoletà en la roda de premsa prèvia a la visita d’un Leganés molt necessitat a Montilivi (20:45/beIN LaLiga); un partit, el darrer abans de la tercera aturada pels compromisos de les seleccions de la temporada, en què el Girona buscarà una victòria que augmentaria fins a deu punts el coixí sobre les posicions de descens.

 

El d’avui, a més, serà un partit molt especial pel conjunt vermell-i-blanc, que podrà celebrar el seu cinquantè partit a la màxima categoria del futbol estatal davant d’una afició incondicionalment enamorada del seu equip, dels futbolistes que han aconseguit que la Primera Divisió deixés de ser un territori desconegut i inabastable per Girona. Precisament, la segona victòria més contundent que han aconseguit els vermell-i-blancs des que van aterrar a l’elit va ser contra el Leganés. El 16 de març, el Girona, amb Pablo Machín a la banqueta, va derrotar els madrilenys per un inapel·lable 3 a 0 amb gols de Portu, Juanpe i Cristhian Stuani.

 

Pel partit d’avui contra l’equip de Mauricio Pellegrino, que en aquests moments ocupa el divuitè lloc de la classificació i que és un dels dos únics conjunts de Primera Divisió que encara no coneixen la victòria com a visitants, la presència del central canari i del davanter uruguaià, el Pitxitxi de la competició amb vuit gols en onze jornades, és la principal novetat a la convocatòria d’Eusebio, una llista en què també destaca el nom del Choco Lozano, que torna a la llista després de complir sanció per la targeta vermella directa que va veure en el duel contra el Rayo, i els dels carrilers del Peralada – Girona B Valery Fernández, citat per l’entrenador de La Seca per tercer partit consecutiu, i Pedro Porro, que arribarà als deu partits a Primera Divisió que estipula el seu contracte per passar a ser futbolista del primer equip.

 

Pel que fa a l’onze del tècnic de La Seca, a més del més que probable retorn d’Stuani a la titularitat, el canvi més important respecte el duel contra el València podria ser l’entrada d’Àlex Granell en el lloc d’Aleix García. El capità acompanyaria així a Pere Pons, l’autor del gol que va desequilibrar el partit de Mestalla, en el doble pivot del 3-5-2 del Girona. A més, els altres dos noms propis de l’alineació vermell-i-blanca seran el de Patrick Roberts, que tornarà a ser titular al costat de Borja García, i el de Carles Planas, que enllaçarà la tercera titularitat consecutiva per primera vegada des que va desembarcar a Montilivi, l’estiu passat.

 

Possible alineació: Bono; Pedro Porro, Jonás Ramalho, Bernardo Espinosa, Marc Muniesa, Carles Planas; Pere Pons, Àlex Granell, Borja García; Patrick Roberts i Cristhian Stuani.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa