Món Esport
Eusebio: “Treballem amb molta fe per assentar-nos a Primera”
  • CA
Després de viure “una experiencia molt bonica a la Copa”, el Girona d’Eusebio Sacristán es centra ara únicament en la lluita per la permanència. | EFE

“Volem retrobar-nos amb la victòria”, ha insistit en emfatitzar Eusebio Sacristán en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (18.30h, beIN LaLiga) contra l’Eibar a Ipurua. Després de viure “una experiència molt bonica per nosaltres i històrica pel club” a la Copa del Rei, els blanc-i-vermells, que sumen onze partits consecutius sense conèixer la victòria, es centren ara únicament en la lluita per mantenir-se a la màxima categoria del futbol nacional. “El que persegueix el Girona és assentar-se a Primera Divisió. Sabem que no és gens fàcil, però treballem amb molta fe i molta determinació per fer-ho. I sabem que som capaços d’aconseguir-ho”, ha accentuat Eusebio, conscient que sumar els tres punts contra el conjunt de José Luis Mendilibar “ens donaria un plus de confiança i de seguretat”.

 

Tot i això, el tècnic val·lisoletà ha avisat que l’Eibar “és un rival que té, des de fa molt temps, una identitat que li està donant molt bons resultats. És un equip molt intens, molt pràctic. Tenen uns automatismes molt clars. Sempre que et toca enfrontar-te a ells saps que serà un partit complicat”. “Però estem preparats, tant físicament com anímicament per fer un bon partit i per intentar aconseguir la victòria. Estem animats, convençuts de les nostres possibilitats”, ha remarcat un Eusebio que té fins a vuit baixes: Johan Mojica, Aday Benítez, Seydou Doumbia, Borja García, Gorka Iraizoz, Marc Muniesa i Patrick Roberts per lesió i Bernardo Espinosa per sanció. “Les circumstàncies són les que són. A la Copa ja hem demostrat que tenim una plantilla competitiva i que podem afrontar tots els partits amb garanties”, ha subratllat l’entrenador del Girona abans de celebrar l’ampliació del contracte de Cristhian Stuani fins al 2022: “És una satisfacció veure que un jugador de la seva qualitat vol continuar compromès amb aquest projecte. Li dona més consistència al projecte”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa