Món Esport
Eusebio: “La força de l’equip ens ha d’ajudar a aconseguir el premi de la victòria”
  • CA

 

Els resultats no estant sent per tirar coets en les últimes jornades, en les que el Girona tan sols ha pogut sumar tres dels últims 15 punts possibles, però Eusebio Sacristán sempre és optimista amb les possibilitats del seu equip. Avui, en la prèvia del partit d’aquest dissabte (13:00/beIN LaLiga) contra el Rayo Vallecano a l’Estadi Municipal de Montilivi, el tècnic vermell-i-blanc ha emfatitzat que “les sensacions que transmet l’equip són molt positives” i ha assegurat que, “competint com ho fem, els resultats positius arribaran”.

 

“La força de l’equip ens ha d’ajudar a aconseguir el premi de la victòria”, ha afegit un Eusebio que afronta la visita del Rayo amb el convenciment que es tracta d’un partit “molt important”. En aquest sentit, l’entrenador val·lisoletà ha reconegut que l’equip vol “aconseguir els tres punts per escalar posicions i per donar continuïtat a l’empat d’Anoeta”. Tot i això, el tècnic del Girona ha subratllat que “el Rayo és un equip que ataca molt bé, que sap generar problemes als rivals quan porta la iniciativa”. “Hem de tenir-los molt respecte i saber imposar-nos amb el nostre joc”, ha remarcat Eusebio abans de demanar el suport de l’afició.

 

L’entrenador dels vermell-i-blancs, que ha admès que una victòria contra el conjunt madrileny “ens faria créixer en confiança i autoestima”, també ha volgut restar importància a la baixa del lesionat Cristhian Stuani, l’autor del 80% de les dianes que ha celebrat el Girona en aquestes nou primeres jornades. “Els equips són més que un sol jugador”, ha emfatitzat un Eusebio que confia compensar l’absència del pitxitxi de Primera Divisió amb el despertar golejador de futbolistes com el ‘Choco’ Lozano, Seydou Doumbia o un Portu que, tot i que està s’està mostrant molt menys encertat que la temporada passada, continua sent imprescindible pel conjunt de Montilivi. “Aporta molt a l’equip. Estem contents amb ell. Ha d’estar tranquil, la seva generositat acabarà tenint premi”, ha afirmat Eusebio.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa