Món Esport
Eusebio: “Estic molt content de les sensacions i la confiança que transmet l’equip”
  • CA

 

Eusebio Sacristán és feliç al Girona. I el Girona, malgrat que en les dues últimes jornades tan sols ha pogut sumar un punt, és feliç amb un Eusebio que està materialitzant el que semblava impossible: superar els números de Pablo Machín. Avui, en la roda de premsa prèvia al duel d’aquest dissabte contra l’Eibar a Montilivi (13:00/beIN LaLiga), el tècnic vermell-i-blanc ha reconegut que està “molt content amb moltes de les coses que està mostrant l’equip, amb les sensacions, la solidesa i la confiança que transmet”. “Competim bé, i hem tingut opcions de guanyar en gairebé tots els partits disputats”, ha afirmat Eusebio abans de matisar que l’equip encara necessita “millorar en alguns aspectes per guanyar consistència i maduresa”.

 

Pel que fa al rival de demà, l’entrenador val·lisoletà ha emfatitzat que “l’Eibar fa anys que, de la mà de José Luis Mendilibar, és un equip molt competitiu”. “Si no fas les coses bé ells se n’aprofiten”, ha assegurat Eusebio, conscient que, “per aconseguir la victòria, haurem de ser capaços d’imposar les nostres virtuts, de crear-los problemes amb els nostres arguments”.

 

Per últim, el tècnic del Girona també s’ha referit al VAR. “Els partits s’han de guanyar competint, estant concentrats. No cal donar importància a aspectes que no controlem. Les decisions seran cada vegada més justes”, ha sentenciat un Eusebio que ha tornat a convocar els mateixos 18 futbolistes que en els partits contra l’Osca i el Betis: Bono, Gorka Iraizoz, Pedro Porro, Pedro Alcalá, Juanpe, Bernardo Espinosa, Aday Benítez, Marc Muniesa, Pere Pons, Aleix García, Douglas Luiz, Àlex Granell, Borja García, Portu, Patrick Roberts, Cristhian Stuani, Seydou Doumbia i el Choco Lozano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa