Món Esport
Eusebio, amb llàgrimes als ulls: “Vull demanar perdó a tothom”

Aixafat per la duresa d’un present desolador, Eusebio Sacristán ha volgut demanar perdó per un descens que, tot i que encara no està confirmat matemàticament, ja dona per fet després de perdre per 1 a 2 amb el Llevant. “És un moment difícil. El primer que vull fer és assumir la meva responsabilitat, que és gran. Vaig arribar amb una il·lusió enorme per donar continuïtat a tot el que estava fent el club en els darrers anys. Em sentia fort, capacitat, per aconseguir-ho i hem treballat amb la confiança que ho acabaríem fent. Crec que he fallat als jugadors i al club. L’únic que em queda és demanar perdó a tota la gent que ha confiat en mi. Al club, als jugadors, a l’afició. A tothom qui estima el Girona. A tota la ciutat. A tota la província. No he estat capaç de donar-los el que esperaven”, ha reconegut Eusebio, amb llàgrimes als ulls.

El tècnic val·lisoletà del Girona, a més, ha lamentat que “aquest club ha fet coses molt importants. Hem fet moltes coses per merèixer la permanència”. Eusebio, però, també ha reconegut que “no hem estat a l’altura. Hem fallat en molts moments. Ja hi haurà temps d’analitzar-ho tot. L’únic que puc dir és que ho sento molt”. “És una cosa que et marca personalment. Però la vida segueix. I un ha d’aixecar-se dels cops, per durs que siguin”, ha subratllat Eusebio, visiblement emocionat i afectat pel més que possible descens del Girona.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a maig 13, 2019 | 13:20
    Ramon maig 13, 2019 | 13:20
    Com a català em sabrà molt greu no tenir el Girona a primera divisió. Però l'esperança no es perd mai i comfío que molt aviat hi tornarà a ser. Tot el meu recolçament i estima al Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa