Món Esport
L’Elx, l’última pedra en el camí del Girona cap a Primera
  • CA

Un gol de Nino en el minut 82 ha donat el bitllet per a la final del play-off d’ascens a Primera Divisió a l’Elx, que ha aconseguit superar el Saragossa en una eliminatòria en què ha estat pitjor, però ha sabut competir fins al final i trobar el premi de la classificació (0-1). Després d’assaltar La Romareda, el conjunt valencià serà l’última pedra en el camí cap a Primera del Girona, que s’ha desfet de l’Almeria amb contundència en l’altra semifinal.

Nino, el màxim golejador històric de l’Elx, ha complert un servei més per a l’equip de Pacheta i s’ha apuntat l’únic gol de l’eliminatòria contra un Saragossa que va tornar de l’aturada forçada pel coronavirus com un dels principals candidats a pujar a Primera i finalment s’haurà de quedar, com a mínim, una temporada més a la Lliga Smartbank. Els aragonesos, amb la baixa del seu davanter estrella, Luis Suárez, no han estat gens encertats de cara a porteria. De fet, han arribat a fallar un penal en els últims instants.

D’altra banda, Edgar Badia ha estat molt segur sota els pals de l’Elx. El porter català, exjugador del Reus, ha estat el millor d’un equip que es va classificar per al play-off gràcies a l’ensopegada inesperada del Fuenlabrada contra el Deportivo i que es troba a només dos passos de la màxima categoria del futbol espanyol. Per aconseguir-ho, però, estarà obligat a superar el Girona de Francisco, un conjunt molt fiable –sobretot a Montilivi– i que, a més, tindrà el factor camp a favor.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa