Segons Quique Cárcel,
Segons Quique Cárcel, “el mercat del gener és molt més accessible”. | GIRONA FC

La lesió de llarga durada de Johan Mojica, que molt possiblement es perdrà tot el que resta de temporada, li va obrir la porta al Girona a incorporar un futbolista abans del mercat d’hivern per cobrir la baixa del carriler colombià. Tot i això, el conjunt vermell-i-blanc, que tenia fins al proper dimarts per incorporar un futbolista que jugués en territori espanyol o que fos lliure, ha anunciat aquest dimecres que no aprofitarà aquesta possibilitat i que esperarà fins l’1 de gener.

 

“Teníem temps de fitxar fins al 20 de novembre, però tal com està actualment la lliga preferim esperar. Només queden sis partits per la reobertura del mercat”, ha emfatitzat el director esportiu del Girona, Quique Cárcel. A més, l’exfutbolista barceloní també ha subratllat que, després de “rastrejar el mercat”, la secretaria tècnica vermell-i-blanca ha arribat a la conclusió, consensuada amb el cos tècnic del primer equip, que, “tenint en compte la tipologia de jugador que busquem, el mercat del gener és molt més accessible” perquè “molts dels futbolistes que ens agraden o tenen contracte i estant jugant o eren cessions que ens haguessin costat molts diners, així que ens hem decantat per no fer cap oferta”.

 

Amb tot, Cárcel també ha reconegut que “segur que incorporarem algun carriler” al mercat d’hivern perquè, amb les lesions de Johan Mojica i Aday Benítez, que també serà baixa durant els pròxims mesos, “és un risc tenir els carrils com els tenim”. De fet, en aquests moments, Eusebio Sacristán només té dos carrilers del primer equip (Carles Planas i el jove Pedro Porro), una situació que l’obligarà a continuar comptant amb jugadors del Peralada – Girona B com  l’empordanès Valery Fernández, convocat pel tècnic val·lisoletà en els darrers tres partits.Nou comentari