Detectats 20 casos de coronavirus superats al Girona

El club blanc-i-vermell ha estat un dels més afectats per la Covid-19, però ja ha passat pàgina i aquest dissabte s’ha pogut entrenar amb normalitat

El Girona ha tornat aquest dissabte als entrenaments. L’equip de Pep Lluís Martí ha reprès l’activitat per iniciar el seu camí cap a la competició, cap a la lluita per pujar a Primera un any després d’acomiadar-s’hi. Els tests de coronavirus als quals s’han sotmès els futbolistes blanc-i-vermells han donat negatiu, és a dir, cap jugador està actualment infectat per la Covid-19.

Les proves dels anticossos, no obstant això, han revelat que 20 persones del club han passat el coronavirus les darreres setmanes. Els afectats, entre els quals hi ha jugadors, membres del cos tècnic i personal de l’entitat, es troben bé i no han tingut cap mena de problema per tornar a l’activitat aquest dissabte.

Cal recordar que el Girona ja va informar d’alguns casos de coronavirus durant el mes de març. Més enllà d’aquests, però, hi va haver un grup de persones que també el van tenir i no van patir cap símptoma. Sigui com sigui, l’important és que tots els afectats es troben en perfectes condicions i, a més, són immunes gràcies a la presència d’anticossos.

Més informació

Nou comentari