El Girona es complica la vida de forma innecessària i entre polèmica (0-1)

Quan ja es donava per fet que el Girona tenia del tot encarrilada la classificació per al play-off d’ascens a Primera Divisió, una derrota inoportuna ho ha complicat tot. Els blanc-i-vermells han vist com el Tenerife assaltava Montilivi per la mínima (0-1) i d’aquesta forma els canaris han agafat un avantatge considerable respecte als catalans a la classificació, mentre que el Girona es manté cinquè, però amb només un punt de marge sobre la Ponferradina, l’equip que es troba a la setena posició, la qual ja no dona accés a la promoció d’ascens.

La crònica del Girona-Tenerife

El duel entre el Girona i el Tenerife ha estat apassionant i podria haver caigut de qualsevol costat. Bernardo Espinosa ha salvat la primera ocasió clara dels visitants a l’inici del partit, mentre que pocs minuts després Juan Soriano, porter dels canaris, ha evitat el gol gironí amb una doble aturada a xuts d’Álex Baena i Iván Martín. Tanmateix, la balança s’ha decantat cap al bàndol del Tenerife, ja que al minut quaranta Mario González ha marcat l’únic gol de l’enfrontament amb una rematada de cap imponent. En l’acció posterior ha arribat la primera polèmica del partit, ja que Arnau Martínez ha rebut un cop de colze a la cara a l’interior de l’àrea, el qual fins i tot l’ha fet sagnar, però ni l’àrbitre ni el VAR ha considerat que fos penal.

A la segona part, el Girona ha sortit disposat a empatar des del primer minut. El mateix Arnau ha rebut una passada a l’interior de l’àrea i ha batut Soriano, però el defensa Jérémy Mellot ha aparegut com un llamp al segon pal per rebutjar la pilota abans que entrés a la porteria. Els catalans han continuat arribant a l’àrea rival sense problemes i han tingut algunes bones ocasions, però la més clara ha estat al minut setanta-cinc.

La jugada més polèmica del partit

Cristhian Stuani ha rebut una passada d’Aleix García a l’interior de l’àrea, ha xutat i ha celebrat el gol. El que no ha vist és que un defensa del Tenerife tornava a rebutjar la pilota quan ja entrava. Novament ha estat Mellot, el gran heroi dels canaris en aquest duel. Aquesta acció, però, ha estat molt polèmica, ja que els gironins han reclamat que la pilota ja havia superat tota la línia de gol. Tanmateix, probablement per mil·límetres, la decisió arbitral ha semblat encertada veient les repeticions. Això no ha evitat, però, que el Girona s’empipés moltíssim amb els col·legiats, fins al punt que quan ha acabat el partit Baena ha estat expulsat. Una complicació més per als tres partits que resten de temporada, que seran tres finals per als catalans.