Món Esport
El CSD frena el Las Palmas: el partit contra el Girona serà a porta tancada
  • CA

El president del Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, va deixar ben clar a principis d’aquesta setmana que tenia la intenció de rebre el Girona el pròxim dissabte 13 de juny amb públic a les grades. El màxim dirigent del club canari va assegurar que la fase 3 del pla de transició cap a la nova normalitat elaborat per Pedro Sánchez, a la qual les Illes Canàries entraran el pròxim dilluns, ho permet i que l’entitat que dirigeix ja ho havia sol·licitat.

Aquest dimecres, no obstant això, la presidenta del Consell Superior d’Esports, Irene Lozano, ha frenat el Las Palmas. “Hem de ser prudents i no avançar els terminis per al retorn dels afeccionats als estadis. És una qüestió de responsabilitat i solidaritat. Ens hem esforçat molt per arribar fins aquí i ara cal que respectem la integritat i la igualtat de la competició”, ha declarat a l’Agència EFE abans de remarcar la importància de “no oblidar tot el que ha passat al nostre país”.

“Hem d’anar pas a pas, sense precipitar-nos i pensant sempre amb la salut dels esportistes. Ens hem de felicitar pel retorn de la Lliga, però no podem oblidar tot el que ha passat al nostre país en l’àmbit sanitari i humà. Ja es veurà si en un futur podem obrir les portes dels estadis al públic. Ara és moment de tenir precaució, prudència i responsabilitat”, ha reflexionat Lozano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa