Món Esport
Els errors condemnen el Girona al Molinón (2-0)
  • CA

El Girona continua sense despertar del malson. Els de Francisco s’estrenen a la Lliga amb una decebedora derrota al Molinón davant un Sporting que ha sabut aprofitar els regals defensius (2-0). El partit, marcat clarament per les expulsions del local Gaspar i del gironí Franquesa, no ha tingut un dominador clar fins l’inici de la segona meitat, quan el davanter serbi Djuka ha sentenciat els catalans amb un doblet que situa l’Sporting de l’exespanyolista David Gallego líder d’aquesta Liga Smartbank (2-0).

I això que el Girona ho ha intentat. Sortint amb Monchu de titular i amb Bernardo a l’eix de la defensa, els de Francisco han fet palesa ràpidament la seva voluntat de dominar a un Sporting que ha sortit a veure-les venir. La baixa d’Stuani, però, ha pesat massa a un Girona que, amb un futbolista més, es mostrava dubitatiu i tebi a l’hora d’atacar el rival. El guió del partit s’ha acabat de capgirar quan Franquesa també ha estat expulsat a instàncies del VAR.

Amb el duel entrant en un terreny d’allò més perillós, el conjunt asturià s’ha servit a la perfecció de la seva inèrcia guanyadora per enfonsar al Girona. Al 49’, Djuka ha aprofitat una flagrant errada de Bernardo en la sortida de pilota i ha obert la llauna amb una fuetada des de la frontal (1-0). Amb el Girona grogui, el mateix Djuka ha tornat a aparèixer a escena sentenciant el partit aprofitant una passada a l’espai (2-0). Toca reaccionar a Montilivi.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa