Món Esport
El Girona no troba el camí de la victòria (0-0)
  • CA

El Girona Futbol Club ha sumat el primer punt fora de casa després d’empatar a cap gol contra el Reial Oviedo a l’Estadi Municipal Carlos Tartiere (0-0). Tot i això, els catalans continuen tenint grans dificultats per sumar de tres en tres, que és el que haurien de fer per poder aspirar als llocs del play-off d’ascens o, encara millor, als de l’ascens directe, que al cap i a la fi és l’objectiu del club cada temporada des que van perdre la categoria.

De fet, a la primera meitat ha estat gairebé una bona notícia el resultat per al Girona, ja que l’Oviedo ha tingut moltes més ocasions de gol que els catalans, que gairebé no han inquietat la porteria rival. El porter Juan Carlos s’ha vestit amb la capa de superheroi per evitar fins a dues ocasions claríssimes dels asturians, mentre que el davanter Samuel Obeng i el central Dani Calvo també han perdonat dues accions que ja s’estaven celebrant a l’estadi local.

A la segona part els asturians han afluixat el ritme ofensiu i el Girona ha pogut dominar la possessió. Tot i això, aquest control de la pilota no s’ha convertit en cap gol i, de fet, en gairebé cap ocasió. Cristian Stuani ha estat qui s’hi ha apropat més, amb una rematada que ha marxat desviada. Obeng ha acabat expulsat a les acaballes del duel, però els catalans no ho han pogut aprofitar. Samu Sáiz ho ha intentat a la desesperada a l’últim minut i el porter Joan Femenías ha salvat els seus.

Amb aquest empat, el Girona se situa al tretzè lloc de la classificació. Es troben a només tres punts de la zona de play-off, però els blanc-i-vermells voldrien estar molt més amunt. L’ascens directe està ja a set punts i les dues places privilegiades les ocupen l’Sporting i l’Almeria.



Més notícies
Els jugador del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Victòria balsàmica abans d’una setmana clau (3-0)
Notícia: Victòria balsàmica abans d’una setmana clau (3-0)
Comparteix
Memphis, Luuk de Jong i Ansu Fati reconcilien el Barça amb el triomf
Els jugadors del Sevilla celebren un gol contra l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol no pot fer res davant un Sevilla que aspira al títol (2-0)
Notícia: L’Espanyol no pot fer res davant un Sevilla que aspira al títol (2-0)
Comparteix
Els de Lopetegui han estat clarament superiors tot i haver jugat mitja hora amb un jugador menys

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FERRAN a setembre 27, 2021 | 09:03
    FERRAN setembre 27, 2021 | 09:03
    Mai trobarà el camí, fa anys que que no tenen un entrenador com cal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa