Món Esport
El Girona suma tres punts vitals fora de casa (1-2)
  • CA

El Girona Futbol Club ha trencat una ratxa horrible de tres partits consecutius perduts i en la seva visita a l’estadi del Club Esportiu Mirandés ha aconseguit una victòria importantíssima (1-2). Els catalans han guanyat gràcies a un gran primer temps, però al final de duel han patit molt en encaixar una diana dels castellans i fins i tot l’empat al temps afegit. Afortunadament, la jugada ha estat revisada pel VAR i ha estat invalidada. Malgrat sumar els tres punts, els blanc-i-vermells no abandonen la zona de descens, si bé es troben només a sis punts del play-off de promoció a Primera Divisió en una classificació que està molt ajustada.

El conjunt dirigit per Míchel, molt necessitat d’una victòria, ha decidit tancar el partit al primer temps. Si bé en els primers minuts el joc dels blanc-i-vermells no ha estat necessàriament brillant, a partir del primer xut tot ha canviat. En primer lloc, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Nahuel Bustos per un fora de joc molt justet. Els catalans s’han animat i el mateix Bustos, al minut 25, ha obert el marcador amb una diana després d’una bona assistència de Samu Sáiz. Tot just tres minuts després, Santi Bueno ha ampliat distàncies amb un gol fantasma de còrner. Abans del descans, els gironins han tingut unes tres o quatre ocasions més per sentenciar el partit.

A la segona meitat els de Míchel ho han continuat intentant i el Mirandés no ha tingut cap opció real de remuntar el partit fins a les acaballes del duel. Al minut 80 el català Roger Brugué ha retallat distàncies amb un gran gol des de la frontal de l’àrea. Els castellans han vist l’empat a prop i l’han anat a buscar i al temps de descompte el porter del Girona, Juan Carlos, s’ha fet un gol a la seva porteria. Tanmateix, després d’uns instants d’infart per als catalans, el VAR l’ha invalidat per una mà prèvia d’un futbolista del Mirandés.



Més notícies
El Camp Nou, ple | Europa Press
La premsa de Madrid esclata contra ‘Els Segadors’ al Camp Nou
Notícia: La premsa de Madrid esclata contra ‘Els Segadors’ al Camp Nou
Comparteix
La decisió de Joan Laporta ha estat molt criticada per part de l'espanyolisme
El Camp Nou, ple d'estelades | Europa Press
Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Notícia: Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Comparteix
El president Pere Aragonès també tornarà a ocupar el lloc presidencial de la llotja del Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa