Món Esport
El Girona demostra que mai se’l pot donar per mort (3-3)
  • CA

La insistència té premi. El Girona, sumit enguany en un autèntic Dragon-Khan emocional, passa de la desídia absoluta a l’eufòria en només 10 minuts a Anduva. Perquè un empat fora de casa sempre es pot veure com quelcom positiu, però si aquest es produeix quan al 82’ l’equip perdia 3-1, el punt es converteix en un èxit absolut. Dos gols de Christian Stuani a la recta final permeten al Girona empatar un partit que tenia perdut davant un rival directe i es demostren a si mateixos que encara tenen opcions de lluitar per l’ascens.

I això que la tarda feia molt mala pinta. A la primera de canvi, el Mirandés ja guanyava 2-0. Naïs i Vivian deixaven el Girona a l’estocada només començar. Franquesa, però, ha aprofitat la desconnexió dels locals per escurçar distàncies abans d’arribar a la mitja part (2-1). Tot i això, l’esperança catalana semblava acabar quan el conjunt local anotava el tercer, obra de Víctor Andrés (3-1).

Però si quelcom ha demostrat aquest Girona, és que no se’l pot donar mai per mort.  I menys a Stuani, un dels millors davanters de la categoria. Ell solet ha aparegut quan els seus més el necessitaven per obrar un petit miracle. En un obrir i tancar d’ulls, l’atacant uruguaià s’ha posat l’equip a l’esquena per marcar dos gols que donen vida al Girona (3-3).



Més notícies
El Leganés supera el Girona a la recta final | LaLiga
Un altre desenllaç fatídic a Montilivi (0-2)
Notícia: Un altre desenllaç fatídic a Montilivi (0-2)
Comparteix
El Girona tenia l’oportunitat d’enganxar-se definitivament a la lluita pel Play-Off però un Leganés estèril els supera amb dues dianes als últims minuts
El Girona cau a Mallorca en l'últim minut | LaLiga
‘Déja vu’ gironí a Mallorca (1-0)
Notícia: ‘Déja vu’ gironí a Mallorca (1-0)
Comparteix
La defensa del Girona s’adorm en el temps afegit i permet que el Mallorca s’imposi en el 92’

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa