El Girona agafa aire (1-0)

Els gironins pateixen de valent per aconseguir un triomf importantíssim que els permet tornar a mirar cap amunt

El Girona respira. Els de Francisco pateixen de valent però es retroben amb el triomf després d’imposar-se per la mínima al Mirandés gràcies a una diana de Mamadou Sylla (1-0). D’aquesta manera, els de Montilivi deixen enrere la sequera, marcada per una única victòria en els últims set partits, i ja poden tornar a mirar el futur amb optimisme.

El Girona sabia que no era un dia per tornar a fallar. El triomf a l’RCDE Stadium havia representat un petit miratge enmig d’un mes de novembre infaust per als de Francisco. Un únic triomf en els últims set partits, per tant, era un bagatge un pèl massa pobre per a un equip que es nega a resignar-se i lluitar només per la salvació. Per això mateix, l’objectiu davant el Mirandés era ben clar. Errar no era una opció i així ho ha evidenciat Mamadou Sylla, que a la primera de canvi ha inaugurat el marcador amb un xut col·locat des de la frontal (1-0).

A la represa, però, el guió s’ha capgirat completament i sort n’ha tingut el Girona de la flagrant falta d’encert del Mirandés i de la gran actuació de Juan Carlos, que ha evitat la diana visitant fins en tres clares ocasions. El Girona, dues setmanes després, torna a somriure.

Més informació

Nou comentari