Món Esport
El Girona es queda a mig camí (0-1)
  • CA

El futur semblava idíl·lic. A Montilivi estaven convençuts que el cop d’autoritat a Cornellà-El Prat podia donar ales a un equip que, tot i les baixes, ja havia demostrat que era capaç d’aconseguir les victòries més inversemblants. Cinc dies després, la realitat es torna a capgirar. El Girona suma la segona derrota consecutiva a casa després de caure per la mínima davant un Màlaga que ha deixat els de Francisco sense opcions (0-1). Una diana d’Escassi a la primera meitat sentencia un Girona que, de guanyar, s’hauria col·locat en posicions de Play-off.

I això que avui els gironins recuperaven Mamadou Sylla. El davanter, que es va perdre el partit davant l’Espanyol per sanció, tornava a l’onze gironí el mateix dia que a Montilivi se sabia que un triomf seria vital per a capgirar definitivament la dinàmica de l’equip. Amb la remuntada a l’RCDE Stadium a la retina, els gironins han saltat a la gespa de Montilivi disposats a sotmetre el Màlaga. El guió, però, no ha estat l’esperat. Els malaguenys, astuts, han sortit amb l’única premissa de fer-se grans a partir de desactivar les facultats locals. I vaja si ho han fet.

Escassi, a centrada de Rahmani, inaugurava el marcador per un Màlaga que no ho desaprofitaria (0-1). A partir d’aquí, els atacs del Girona han estat estèrils en tot moment i Luis Muñoz, fins i tot, ha tingut la sentència però el travesser li ho ha impedit. El Girona ensopega de nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa