Món Esport
Stuani impulsa el Girona (2-0)
  • CA

El Girona comença a aixecar el vol i de retruc es guanya el dret a somiar. Els gironins igualen amb la zona de Play-Off d’ascens a Primera Divisió després de passar per sobre un pobre Logronyès (2-0). I tot gràcies a Christian Stuani. El davanter uruguaià del Girona marca els primers dos gols del curs i impulsa un equip que suma el seu tercer triomf consecutiu. El tercer, precisament, des que l’ex de l’Espanyol surt d’inici amb els de Francisco.

Avui era cosa anava d’esperar; l’error del rival o l’encert d’Stuani. I així ha estat. Després d’una primera meitat insípida i sense ocasions, el punta uruguaià ha estirat del carro fins que al quart d’hora de la represa ha obert la llauna (1-0). El Girona carburava, i més, veient que el Logronyès perdonava just després l’empat en una ocasió d’Olaetxea. Qui no perdonaria seria, de nou, Stuani tot just reprendre’s el joc (2-0).

Finalment, els gironins han sabut matar el partit i, tot i que el col·legiat ha anul·lat un gol rival per un fora de joc posicional, i no han patit més del que era necessari. El Girona somriu i encara un partit contra el Rayo Vallecano que serà absolutament clau.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa