Nou entrebanc. El Girona de Francisco, que avui recuperava a Stuani, suma la segona derrota de la temporada davant el Fuenlabrada en un partit marcat de nou pels errors individuals. Si la setmana passada era Bernardo qui aixafava el guió gironí amb dues errades al Molinón, avui era el porter Muric qui posava en safata el triomf a l’equip madrileny en l’últim minut de la primera meitat (0-1). En una pilota aparentment controlada, el porter kosovar ha vist com el travesser li jugava una mala passada i regelava l’esfèrica a Diéguez, que no perdonava.

A la represa, el Girona s’ha crescut i per mitjà d’un insistent Samu Sáinz ho ha intentat fins l’últim alè. El Fuenlabrada, que amb la victòria se situa com a líder momentani de la Liga Smartbank, s’ha limitat a defensar els atacs estèrils dels gironins i fins i tot haurien pogut fer el segon quan Sekou Gassama ha estavellat una pilota a la fusta.

Ja en l’últim minut del temps afegit, l’uruguaià Christian Stuani ha fregat l’empat en una rematada de cap que ha marxat fregant el pal. El Girona, que suma dues derrotes en dos partits, necessita reaccionar com abans millor. Dilluns vinent, a Leganés, els gironins hi tenen una revàlida que dirà molt sobre el devenir dels de Francisco en aquest curs. I és que malauradament, a Girona semblen haver descobert una nova realitat després de la patacada de l’Elx. Caldrà remar.