El Girona encara no ha dit l’última paraula (2-1)

El Girona recupera el somriure. Els de Francisco, acostumats enguany a les alegries efímeres, tornen al camí del triomf després d’imposar-se al cuer de la classificació, el Castelló (2-1). Això sí, com gairebé sempre a Montilivi s’ha hagut de patir. Els gols de Bernardo i Yoel Bárcenas semblaven donar la tranquil·litat absoluta a un equip que, a la recta final, ha fet massa concessions i ha deixat envalentir el Castelló. Els gironins tornen a guanyar i, a l’espera del resultat del Rayo Vallecano, se situen a només 4 punts del Play-Off d’ascens.

El Girona sabia que ara el dia per tornar a treure el cap. La visita del cuer de la Liga Smartbank era el pretext ideal per a intentar ressorgir. Dit i fet. Creient-s’ho més que el rival, els gironins han imprès una marxa més just quan ho necessitaven i, a la sortida d’un córner, Bernardo feia el primer (1-0). No contents amb la primera alegria, els de Francisco no han donat el seu braç a tòrcer i Yoel Bárcenas perforava la porteria de Whalley abans d’arribar al descans (2-0).

Semblava que no s’hauria de patir, que el Girona en tindria prou amb lluitar per mantenir el resultat. I ha estat així durant bona part de la segona meitat. En els darrers minuts, però, el Girona ha concedit massa a un Castelló que ha retallat distàncies per mitjà de Josep Señé (2-1). Per sort, no hi ha hagut temps per a més i el Girona ha pogut amarrar el triomf.