El Girona desaprofita una gran oportunitat a Fuenlabrada (1-1)

El Girona és un equip de clarobscurs, capaç del millor i del pitjor. A Fuenlabrada, però, l’equip s’ha quedat a mitges. Els de Francisco perden l’oportunitat d’enganxar-se definitivament a la pugna pels Play-Off deixant-se empatar a la recta final (1-1). El local Nteka ha igualat pels madrilenys en un partit que dominava el Girona gràcies a una diana de penal de Christian Stuani només començar. L’empat, que deixa els catalans a mig camí, s’ha de poder fer bo diumenge vinent davant el tot poderós Almeria.

El cert és que la d’avui no era una tasca senzilla. El Fuenlabrada és un d’aquells equips d’allò més desagradables i que fan del físic el seu millor actiu. Però de manera paradoxal, el Girona ho ha sabut aprofitar. Stuani, un golejador criat en aquesta escola bregadora, ha aparegut als primers deu minuts per transformar un penal comès sobre Bárcenas (0-1). Tot rutllava i, a sobre, Juan Carlos aturava les clares oportunitats posteriors dels locals.

A la segona meitat, la premissa havia de ser clara: resistir i endur-se tres punts absolutament cabdals en la lluita pel Play-Off. Però ves per on, a 20 minuts per al final, el local Nteka s’ha tret de la màniga un batzac impossible per a Juan Carlos (1-1). El Girona haurà de continuar remant.