Món Esport
El Girona es retroba a Castàlia (0-1)
  • CA

Una de freda i una de calenta. El Girona es retroba amb el triomf després d’imposar-se per la mínima al Castelló en un partit que serveix als de Francisco per a escapar de la zona baixa de la classificació (0-1). Els gironins, solvents de principi a fi i amb la premissa de no cometre els errors de Lugo, s’enduen els tres punts de Castelló gràcies a una diana d’Enric Franquesa a la primera meitat. Ja a la recta final, els gironins, que han comptat de nou amb un batallador Stuani, han sabut patir davant un rival que, això sí, ha perdonat els catalans amb una flagrant errada final.

De fet, el Girona saltava a la gespa sabent que havien de deixar enrere la versió de Lugo. Fent un pas endavant i davant un rival ostensiblement inferior, els homes de Francisco han sortit a comandar el partit i a no donar opció al rival. I així, de la solvència ha arribat la diana d’Enric Franquesa a centrada de Cristóforo (0-1).

A partir d’aquí, els de Montilivi han adoptat la seva cara més pragmàtica i han treballat d’allò més durant tota la segona meitat. Exercint una pressió a tot el camp que ha deixat sense idees el Castelló, el Girona ha anat aplanant poc a poc el camí cap al triomf. Però si alguna cosa caracteritza aquest any els conjunt català és el patiment. I és que en l’última acció del partit el gol del Castelló no ha arribat de miracle. Tot i això, el Girona torna a cantar victòria. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa