Món Esport
El Girona confirma la seva millora (0-2)
  • CA

El Girona comença a retrobar-se. El triomf a Cornellà-El Prat havia estat un oasi enmig de la mediocritat. Els de Francisco semblaven haver perdut l’espurna i les ganes. En cinc dies, però, els gironins han estat capaços de capgirar radicalment la situació. El Girona suma el segon triomf consecutiu després d’imposar-se a l’Albacete en un partit on s’ha sabut patir i colpejar en el moment idoni (0-2). Kokojevic en pròpia porteria i Pablo Moreno a la recta final donen aire a un equip que ja suma 24 punts.

I això que, com ja va passar davant el Mirandés, als de Francisco els ha tocat patir de valent. Durant la primera meitat, l’Albacete de l’exreusenc López Garai ha fregat la diana en un seguit d’ocasions d’Álvaro Jiménez, Zozulya i Eddy. Cap d’aquestes, però, ha acabat a la xarxa de Juan Carlos i el Girona, que sortia viu després dels primers 45 minuts, començava a gestar el triomf.

Tant clara semblava avui la victòria dels blanc-i-vermells que quan més pressionava el conjunt local ha arribat el gol català. Kokojevic, en pròpia porteria, col·locava els gironins per sobre en el marcador coincidint amb l’entrada d’Stuani (0-1); i ja amb un Albacete bolcat (i que ha topat amb el travesser just després de la diana del Girona), el jove Pablo Moreno ha aprofitat un regal de Yoel Bárcenas per fer la sentència (0-2). El Girona, definitivament, torna a respirar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa