Stuani rescata un punt insuficient per al Girona (1-1)

El Girona Futbol Club ha empatat a Montilivi contra el Reial Saragossa en un partit on tota l’acció s’ha concentrat a la segona meitat. Els aragonesos han etzibat un cop dur als catalans amb un gol al minut 70, però a la recta final del duel el davanter uruguaià Cristhian Stuani ha aconseguit l’empat (1-1). En qualsevol cas, aquest punt és del tot insuficient per als blanc-i-vermells, que necessiten sumar de tres en tres per apropar-se a les zones que els donarien la possibilitat d’assolir el seu objectiu de tornar a la Primera Divisió. Per ara, els de Míchel continuen en descens i les places de play-off d’ascens ja els queden a set punts.

No es pot considerar que els gironins hagin fet un mal partit, ja que han volgut portar la iniciativa del joc des del primer minut, així com han fet en altres ocasions aquesta temporada, i altre cop s’han tornat a quedar sense recompensa. Els locals no han estat capaços de generar moltes accions de perill a la primera meitat, menys quan al minut 45 l’àrbitre ha anul·lat un gol a Aleix Garcia per fora de joc.

A la segona part el Saragossa ha fet un pas endavant i ha anat a buscar el gol, ja que el Girona no ha demostrat gaire efectivitat al primer temps. D’aquesta manera, al minut 70 Valentín Vada ha avançat els visitants al marcador i els catalans han hagut de remar a contracorrent. L’entrada d’Stuani ha estat molt important per als de Míchel, que han vist com intimidava el rival en cada acció. Ell mateix, al minut 88, ha convertit una centrada en el seu enèsim gol de cap com a blanc-i-vermell. Ambdós conjunts marxen insatisfets d’aquest partit, amb la peculiaritat que el Saragossa acumula una ratxa de vuit empats consecutius.