Món Esport
Convertir les bones sensacions en bons resultats
  • CA

 

El Girona d’Eusebio Sacristán rep aquest migdia (13:00/beIN LaLiga) el Rayo Vallecano en un duel que els vermell-i-blancs afronten amb la voluntat d’enterrar la mala dinàmica de les darreres jornades, en les que tan sols han pogut sumar tres dels últims 15 punts possibles. El conjunt gironí tan sols ha pogut guanyar un partit com a local en els últims set mesos i, a sobre, no ha estat capaç de puntuar contra el Rayo en cap dels darrers enfrontaments directes entre ambdós equips; però saltarà a la gespa amb l’objectiu d’aprofitar-se de la pèssima situació dels madrilenys, que acumulen sis partits consecutius sense conèixer la victòria, per aconseguir tres punts que els permetin allunyar-se de la zona calenta de la classificació.

 

La intenció del Girona és traduir la tímida millora en les sensacions que ha deixat la visita a l’estadi Anoeta de dilluns, quan va aconseguir un valuós empat a zero contra la Reial Societat. A més, els vermell-i-blancs són conscients que l’objectiu de la permanència passa per millorar els seus registres a l’Estadi Municipal de Montilivi, on aquesta temporada tan sols ha sumat quatre punts de 15 possibles i ha encaixat fins a deu gols en cinc partits. Amb tot, com apuntava dimecres Aday Benítez, una dels capitans del conjunt gironí, els futbolistes d’Eusebio afronten la visita del Rayo amb el convenciment que “perdem, empatem o guanyem, sempre intentem anar tots en la mateixa direcció. És de l’única manera que entenem el futbol”.

 

Amb aquesta ambició, l’equip intentarà sobreposar-se de l’absència del lesionat Cristhian Stuani, el Pitxitxi de Primera Divisió amb vuit gols en nou jornades. La baixa del 7 vermell-i-blanc és un contratemps molt important pel Girona, especialment pel mal estat de Portu, que està mostrant una imatge molt més gris que la temporada passada, i per les poques garanties que estan oferint els altres dos davanters purs de l’equip, l’ivorià Seydou Doumbia i el Choco Lozano, que avui podria tornar a la titularitat amb la visita del Rayo.

 

Possible alineació: Bono; Pedro Porro, Jonás Ramalho, Juanpe, Bernardo Espinosa, Aday Benítez; Douglas Luiz, Pere Pons, Borja García; Portu, Choco Lozano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa