Continua la reconstrucció del Girona

L’equip català ha incorporat importants peces de cara al pròxim curs per tal de cobrir el buit dels jugadors que han decidit no continuar

No és fàcil reconstruir un equip després d’un descens. Quan jugues a l’elit, els jugadors estan més exposats als observadors d’altres clubs i és més fàcil que rebin una oferta d’un equip de més categoria. Pels futbolistes no és senzill tampoc haver de triar entre el club que és casa teva o una oferta econòmica superior. Per això, el Girona haurà d’adaptar-se aquest estiu a aquest ecosistema i haurà de suplir amb fitxatges el buit dels jugadors que decideixin no continuar. I de moment, no ho està fent malament.

Després de fitxar Jairo, Juan Carlos i aconseguir la cessió de Maffeo, el club gironí ha incorporat el davanter Marc Gual, que arriba cedit del Sevilla amb una opció de compra després de marcar sis gols aquest curs amb el Saragossa. Quatre futbolistes que arriben per substituir els Patrick Roberts, Iraizoz,  Ramalho i Portu, que han decidit no continuar la temporada que ve al club gironí.

La previsió és que el pròxim en arribar al conjunt català sigui un migcampista. Aleix Garcia i Douglas, futbolistes propietat del Manchester City, pot ser que no tornin a Montilivi com a cedits; i segons publica Mundo Deportivo, Pere Pons estaria a prop d’acceptar una oferta de l’Alavés. Per tant, el club haurà de treballar de valent per confeccionar un mig camp de garanties per poder lluitar la temporada que ve per tornar a pujar a Primera Divisió.

Encara existeixen moltes incerteses al Girona de cara al mercat de fitxatges. El club intentarà fer un esforç per mantenir Stuani, i es produirà un important ball de moviments durant l’estiu. De moment, l’únic que sembla clar és que Aday Benítez i Granell, dos futbolistes que han mostrat el seu interès a continuar amb l’equip a Segona, seran la pedra angular del nou projecte esportiu del Girona.

Més informació

Nou comentari