Canvis en l’accionariat del Girona

Pere Guardiola ven part de les seves accions del club blanc-i-vermell a Marcelo Claure

El Girona ha fet un altre pas per enfortir el seu futur amb l’entrada de Marcelo Claure en el seu accionariat. L’empresari nord-americà-bolivià ajudarà a consolidar el projecte al costat de City Football Group i el Girona Football Group després de comprar el 35% de les accions de l’entitat catalana. “L’operació, que s’ha gestat durant mesos i ja compta amb l’aprovació del Consell Superior d’Esports, reforçarà encara més l’estructura del club a tots els nivells”, ha informat el club de Montilivi a través d’un comunicat.

Claure, amb una llarga trajectòria empresarial, té una gran passió i vinculació amb el món del futbol. El Girona es convertirà en el seu tercer equip i aportarà la seva experiència gestionant el Club Bolívar, l’equip amb més èxit del seu país, i l’Inter Miami CF, equip de la MLS del qual és propietari al costat de David Beckham i els germans Mas. “La seva entrada al Girona es concreta amb la compra d’un paquet accionarial del Girona Football Group de Pere Guardiola. Amb aquesta transacció, el City Football Group es converteix en l’accionista principal amb el 47% de les accions, Claure amb el 35% i Girona Football Group amb el 16%”, ha informat el Girona.

Aquesta operació suposarà una reestructuració del Consell d’Administració, que passarà a ser presidit per Pere Guardiola. Ignasi Mas-Bagà, president del Consell des del 2015, seguirà com a director general del club i Delfí Geli com a president institucional. Els canvis en el Consell hauran de ser ratificats en la pròxima Junta d’Accionistes. “Estic molt orgullós d’haver pogut convèncer Marcelo perquè s’uneixi al projecte del Girona. És un privilegi tenir-lo amb nosaltres. Acabem de patir un cop molt dur, però hem de seguir treballant amb la mateixa il·lusió i el mateix compromís perquè aquest club sigui cada dia millor”, ha declarat Guardiola.

Més informació

Nou comentari