Bernardo: “Afrontem el derbi contra l’Espanyol amb una il·lusió tremenda”
Bernardo és un dels dos únics futbolistes del Girona que han disputat tots el minuts possibles a la lliga (1.080). | GIRONA FC

El Girona visitarà diumenge a la tarda (18:30, beIN LaLiga) el RCDE Stadium amb l’objectiu de repetir la victòria que va aconseguir la temporada passada. Si dimecres el capità blanc-i-vermell, Àlex Granell, ja avisava que “anirem allà amb la intenció de guanyar, amb la intenció de demostrar que no som un equip inferior a l’Espanyol”; aquest divendres, en unes declaracions difoses pel propi Girona, el defensa colombià Bernardo Espinosa, un dels dos únics futbolistes de la primera plantilla que han disputat tots els minuts possibles a la lliga (1.080), ha reconegut que el vestuari afronta el derbi “amb una il·lusió tremenda”.

“Ells estan en un gran moment, però nosaltres tenim moltes ganes de donar continuïtat als bons resultats que estem aconseguint com a visitants”, ha emfatitzat l’expeditiu central de Cali, convençut que el partit de diumenge a la tarda “és una bonica oportunitat per refermar la dinàmica tan positiva” que està vivint el Girona en les darreres setmanes.

FINAL D’ANY

Som conscients de la importància que té aquest últim tram de l’any. Tenim per davant partits, tan espectaculars com difícils, que ens exigiran molt. Estem treballant per intentar assolir l’objectiu de la permanència el més aviat possible.

CONFIANÇA D’EUSEBIO

Estic molt agraït per la confiança del cos tècnic. És un privilegi saltar cada setmana al camp, poder gaudir de competir, que és el que més ens agrada als futbolistes. Intento respondre a la confiança que dipositen en mi amb molt treball, amb responsabilitat.

GOL

Encara no he tingut la sort de celebrar un gol amb el Girona. M’encantaria que fos aviat, tot i que la meva principal responsabilitat és defensar. És una assignatura pendent. Amb el treball i l’ajuda de tots els companys, segur que el gol acabarà arribant en algun moment.