Últim dia de mercat d’arribades i sortides a Montilivi

Bono i Lozano marxen del Girona com a cedit, mentre que Asier Riesgo hi arriba amb la carta de llibertat

El Girona aprofitarà fins a l’últim moment del mercat de fitxatges per confeccionar una plantilla competitiva per aconseguir tornar a la Primera Divisió espanyola. Encara que bona part de la feina ja està feta, el club de Montivi està vivint unes darreres hores frenètiques als despatxos, tant pel que fa a les arribades com a les sortides.

Bono i Lozano marxen cedits

D’una banda, el porter Yassine Bounou ha fet les maletes en direcció al Sánchez Pizjuán. El porter marroquí, que té contracte amb el Girona fins al 2021, jugarà a l’equip de Nervión fins a final de temporada, en qualitat de cedit. Bono disputarà la titularitat a Tomáš Vaclík, que amb només un curs ha blindat molt bé la porteria sevillana.

De l’altra, el Girona i el Cadis han arribat a un acord pel qual el ‘Choco’ Lozano jugarà cedit aquesta temporada al Ramón de Carranza. El davanter hondureny va ser fitxat pel club català en el mercat d’hivern de la temporada 2017/18, provinent del filial del Barça. L’atacant ha jugat 40 partits amb la samarreta blanc-i-vermella, 6 dels quals de la Copa del Rei.

Brian i Riesgo, noves incorporacions 

No tot han estat sortides a Montivili. I és que el Girona també ha anunciat el fitxatge del porter veterà Asier Riesgo, que arriba lliure i signa per una temporada després després d’acabar el seu contracte amb l’Eibar el passat 30 de juny. Riesgo compta amb un llarg currículum a Primera i Segona Divisió, amb 275 partits disputats, i reforçarà la porteria blanc-i-vermella durant aquest curs.

Durant la tarda d’aquest darrer dia de mercat de fitxatges el club català també ha tancat l’arribada del lateral esquerre Brian Oliván com a cedit procedent del Cadis. Nascut a Barcelona l’abril de 1994, Brian es va formar al futbol base del Barça, encara que no va arribar a debutar amb el primer equip.

A més, durant les pròximes hores Sebastián Coris, del filial, podria obtenir fitxa del primer equip.

Més informació

Nou comentari