Després dels rumors sorgits en els darrers dies en què es posava en dubte la disputa del Girona – Reial Madrid corresponent a la desena jornada de la Lliga Santander, el Girona FC i el consistori de la ciutat han sortit al tall assegurant que el partit es jugarà amb tota normalitat. L’alcaldessa Marta Madrenes afirmava ahir a la tarda als micròfons de TV3 que “a Girona, com a tota Catalunya, som persones cíviques i responsables. En absolut s’hauria de témer per cap mena de problema en aquest sentit”. La batllessa manifestava públicament un punt de malestar vers les informacions que s’han publicat des de Madrid: “és bastant ridícul, som gent civilitzada”.

Delfí Geli, President del Girona FC, ha estat igual de rotund. “Es jugarà amb tota la normalitat, serà una festa del futbol. El que la gent vol és veure el seu equip competir contra el Reial Madrid”. Florentino Pérez, President de l’entitat blanca, ha confirmat al Girona la seva presència al partit i al dinar de directives de demà al migdia, en un gest de tranquil·litat que ajuda a calmar els ànims i les informacions sorgides. Els cossos de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana es troben treballant conjuntament amb la seguretat privada del Girona en les darreres hores per traçar el dispositiu de seguretat acord a la visita d’un dels grans de la Lliga a Montilivi.

Muniesa apunta a la titularitat

 

El central lloretenc està recuperat de la lesió que va patir el passat 20 de setembre a Leganés i el dijous, en la derrota contra el Llevant per 0 a 2 en partit de Copa, ja va disputar els 90 minuts. Muniesa sería la principal novetat en l’onze de Pablo Machín. S’espera que el tècnic sorià torni a apostar pel sistema habitual, amb tres centrals, dos carriles, dos mig centres, dos mitges puntes obertes a banda i un únic davanter referència.

 

La festa està assegurada a Montilivi. El calendari ha fet coincidir el partit amb el primer cap de setmana de les Fires de Sant Narcís, la festa major de la ciutat. Amb totes les entrades venudes pocs minuts després de sortir a la venda, l’Estadi viurà el segon ple de la temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa