Món Esport
Àlex Granell deixa el Girona
  • CA

Punt final a l’etapa d’Àlex Granell a Montilivi. El Girona ha informat aquest dimarts que el capità marxa del club blanc-i-vermell després de set temporades al primer equip en direcció al Club Bolívar, de la Primera Divisió de Bolívia i presidit per Marcelo Claure, propietari del 35% de les accions de l’entitat gironina. Després de l’ascens frustrat de la temporada passada, Granell fa les maletes i finalitza una trajectòria farcida de moltes alegries, però també de decepcions.

Format a les categories inferiors del Girona, Granell ha jugat 233 partits amb la samarreta del primer equip, durant els quals ha celebrat 16 gols i repartit 34 assistències. És, evidentment, el jugador amb més compromisos com a professional a l’entitat de Montilivi. “El club vol agrair-li no només el seu compromís i treball com a futbolista, sinó també els valors que, com a jugador i capità, ha transmès. Gràcies i molta sort, Àlex”, s’ha acomiadat el Girona.

“Gironins i gironines, avui és un dia molt especial i difícil. M’havia imaginat moltes vegades com podria ser la meva arribada al club, però mai m’havia imaginat com seria el comiat. Avui se separen els nostres camins, prenc una decisió important en la meva carrera esportiva. Aquests sis anys que he passat aquí han estat els millors de la meva vida. Els he viscut amb una intensitat i unes emocions exagerades. He gaudit moltíssim jugant a Montilivi. Em dona pau i tranquil·litat saber que he participat en els millors anys de la història del Girona. La decisió no és gens fàcil, però penso que és el millor per tothom. S’ha de saber tancar bé les etapes. Ara emprenc un nou camí i nous reptes, que és el que necessito. Sempre tindreu un gironí que des de la distància estarà animant com ho ha fet sempre des de dins del camp“, s’ha acomiadat Granell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa