Zubizarreta deixa de ser el director esportiu de l’Olympique de Marsella

El club francès i l’exporter del Barça trenquen la relació que els unia des del 2016

L’Olympique de Marsella ha anunciat el final de “mutu acord” de l’etapa d’Andoni Zubizarreta com a director esportiu del club francès, càrrec que exercia des del 2016. A través d’un comunicat, el conjunt de la Ligue 1 ha revelat la notícia. “Després de les reunions de les darreres setmanes, l’Olympique anuncia la sortida, de mutu acord, d’Andoni Zubizarreta”, ha informat.

La nota inclou l’agraïment del president del Marsella, Jacques-Henri Eyraud. “Andoni és el primer líder que vaig reclutar en el meu projecte. Des del 2016 ha estat al meu costat en totes les nostres batalles. Estava plenament dedicat a ajudar el club a recuperar la seva millor versió. És un gran professional al qual sempre estaré agraït”, ha confessat.

La web del club també recull paraules d’agraïment a totes les persones de l’Olympique per part de l’exdirector esportiu del Barça. “Ha estat un projecte que ha estat al meu cap les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, perquè quan hi ha tal passió al voltant del club requereix la mateixa passió personal. Tanco la porta de director esportiu i obro la d’afeccionat de l’OM”, ha finalitzat el comunicat.

Més informació

Nou comentari