Món Esport
La Xunta obre un expedient a LaLiga pel cas Fuenlabrada
  • CA

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat que el Govern autonòmic ha obert un procés sancionador contra el Club de Futbol Fuenlabrada i LaLiga per un “incompliment greu” del procés sanitari, després que l’equip madrileny viatgés a La Corunya per disputar el darrer partit de la Lliga. 

Segons ha informat en roda de premsa, Feijóo ha apuntat que es van “incomplir” tant els protocols de viatjar a la ciutat com els confinaments, al respecte dels qual ha subratllat la “gravetat dels fets investigats des del vunt de vista de salut pública”. La instrucció encarregada per la Xunta conclou que hi van haver “errors sistemàtics en la normativa sanitària”. A més, això, diu Feijóo, va provocar una situació d'”alarma social” a la ciutat.

Per la seva banda, LaLiga, organisme dirigit per Javier Tebas, ha expressat la seva “sorpresa” pel que fa a aquest expedient. A l’espera de veure com es resol el cas, LaLiga lamenta que s’estigui “jutjant públicament la nostra institució, sense tenir cap oportunitat de defensar-nos”.

La darrera notícia del Fuenlabrada és que tant jugadors com club estan fent front comú per poder disputar el partit contra el Depor a partir del 2 d’agost, quan acabarà el confinament dels futbolistes tancats a Galícia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa