Món Esport
Xavi guanya el seu quart títol com a entrenador
  • CA

Xavi Hernàndez, entrenador de l’Al-Sadd de Qatar, ha guanyat el seu quart títol com a entrenador. Ha estat la Copa de l’Emir, trofeu que ja ha aixecat tres vegades: dues com a tècnic i una com a jugador. El seu conjunt ha superat l’Al-Arabi gràcies a un doblet de Baghdad Bounedjah (2-1). Així, l’equip de Xavi i Santi Cazorla ha batut el de Marc Muniesa. El tècnic de Terrassa suma aquesta segona Copa de l’Emir a una Copa Ooredoo i a una Supercopa de Qatar al seu palmarès d’entrenador.

Cal recordar que Xavi ja ha estat en el focus de l’actualitat durant les darreres hores després de manifestar la seva posició respecte a les eleccions a la presidència blaugrana. El tècnic de Terrassa ha insinuat en una carta oberta als aficionats de l’Al-Sadd que vol ser a Qatar fins al Mundial de l’any 2022 i, així, Víctor Font es quedaria sense la pedra angular del seu projecte.

Tanmateix, les reaccions a aquesta missiva han esclarit una mica la situació. Xavi ha assegurat que fa un pas al costat per no entorpir la seva relació tant amb Víctor Font com amb Joan Laporta, un altre precandidat amb una molt bona relació amb el de Terrassa, i, a la vegada, l’entorn de Font no ha descartat que, de guanyar les eleccions, Xavi es pogués incorporar al club immediatament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa