Xavi supera el coronavirus

El tècnic de l'Al-Sadd ho ha anunciat a les seves xarxes socials

Xavi Hernàndez, tècnic de l’Al-Sadd de Qatar i llegenda del Barça, ha anunciat a les seves xarxes socials que ha superat el coronavirus. Durant els tests del protocol pel retorn de la lliga del país aràbic, el de Terrassa va donar positiu, tot i que es trobava en bon estat de forma. Ara, però, ja ha fet públic que el virus no és present al seu organisme i ha pogut finalitzar la quarantena i tornar amb la seva família i a la dinàmica de l’equip.

“Moltíssimes gràcies per tots els missatges i les mostres d’afecte que he rebut durant aquests dies. Vull compartir amb vosaltres que estic recuperat i torno a ser amb la meva família i l’equip de l’Al-Sadd”, ha anunciat a les seves xarxes socials. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moltíssimes gràcies per tots els missatges i les mostres d’afecte que he rebut durant aquests dies. Vull compartir amb vosaltres que estic recuperat i de tornada a casa amb la meva família i l’equip @alsaddsc 👨‍👩‍👧‍👦⚽ ____ Muchísimas gracias por todos los mensajes y las muestras de cariño que he recibido durante estos días. Quiero compartir con vosotros que estoy recuperado y de vuelta en casa junto a mi familia y el equipo @alsaddsc 👨‍👩‍👧‍👦⚽ ____ Thank you so much for all the caring messages that I’ve received during these days. I want to share with you that I’m recovered and back home with my family and the @alsaddsc team 👨‍👩‍👧‍👦⚽

A post shared by Xavi (@xavi) on

Més informació

Nou comentari