Món Esport
Xavi dona 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa

Xavi Hernández ha donat 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa (CST). L’excapità del Barça, actual entrenador de l’Al-Sadd de Qatar, i la seva família han dut a terme una donació que es destinarà, d’una banda, al mòdul d’intel·ligència d’aire i, de l’altra, a “humanitzar” l’espai d’obstetrícia i sala de parts de l’Hospital de Terrassa, segons ha informat el CST aquest dijous mitjançant un comunicat.

En el cas de la inversió en el mòdul, servirà per unir-lo a respiradors i proveir dues persones al mateix temps amb un únic aparell. D’aquesta forma s’augmentarà la capacitat d’atenció mèdica a l’UCI. Així mateix, l’aportació de l’exjugador blaugrana es traduirà en 40 mòduls al sistema sanitari català que es distribuiran també, a través de la cooperació internacional, als països més desafavorits.

El CST ha agraït aquesta donació de Xavi i la seva família i ha remarcat que “en aquests moments tan difícils totes les ajudes són necessàries per poder preparar els centres sanitaris adequadament” davant possibles rebrots de coronavirus.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa