El Vissel Kobe bat el rècord d’ingressos del futbol japonès gràcies a Iniesta

L’arribada del migcampista manxec ha seduït els patrocinadors i, a més, ha atret altres futbolistes amb gran trajectòria al futbol europeu

El Vissel Kobe no només ha agraït l’arribada d’Andrés Iniesta en l’aspecte esportiu. Un informe publicat per la J-League japonesa aquest dimecres ha revelat que el club en què milita l’exblaugrana ha batut el rècord d’ingressos de la lliga nipona gràcies a la figura del manxec. El benefici operatiu de l’entitat en l’exercici fiscal de la temporada 2019/20 ha estat d’11.440 milions de iens, és a dir, de poc menys de 100 milions d’euros.

És la primera vegada que un equip de la J-League aconsegueix superar la barrera dels 10.000 milions de iens de beneficis. La crescuda es deu, principalment i tal com han batejat els mitjans de comunicació locals, al denominat “efecte Iniesta”. El fitxatge del de Fuentealbilla ha permès al Vissel Kobe seduir els patrocinadors i, a més, l’excapità culer ha atret altres grans futbolistes a l’equip com David Villa o Lukas Podolski.

Més informació

Nou comentari