Món Esport
Les impactants declaracions sobre Vinícius i el seu barcelonisme
  • CA

El davanter brasiler Vinícius Jr. és una de les sensacions de l’inici de temporada del Reial Madrid. Ha deixat enrere els seus problemes d’efectivitat i ha combinat el gol amb la velocitat i la tècnica individual que ja havia demostrat en anys anteriors per convertir-se en un dels futbolistes més importants de l’equip blanc. A Madrid, però, ja s’han passat de frenada i gairebé demanen la Pilota d’Or per a ell. És per això que en el clàssic el van voler comparar tota l’estona amb Ansu Fati i el cert és que cap dels dos jugadors va tenir el seu millor dia.

Ara, un dia després de la derrota del Barça contra el Madrid al Camp Nou, André Cury, exobservador del club blaugrana a països com el Brasil, ha explicat en una entrevista a Ràdio Barcelona alguns detalls i intimitats de Vinícius. Cal recordar que l’any 2017 va estar a punt de fitxar pel Barça, però finalment les negociacions es van trencar i va acabar a la capital estatal. Cury explica els motius: “Ja estava fitxat, perquè els seus dos agents eren íntims amics meus. A l’últim segon, però, els meus amics em van trair a mi i al club. Des del 2017 que no parlo amb ell”.

Tanmateix, sí que ha explicat anècdotes sobre el davanter brasiler de l’època en què es van portar bé i ha assegurat que “el 2017 Vinícius era molt culer”. Tant és així, diu Cury, que “va arribar a plorar d’emoció amb el 6-1”. El temps ha passat i de ben segur que, després de tants anys al Reial Madrid, el seu barcelonisme deu haver desaparegut. A la capital estatal l’han acollit amb grans expectatives i sempre han exagerat molt el seu nivell i el seu rendiment des del primer dia i això el deu haver animat i el deu haver fet més merengue que Juanito.



Més notícies
Frenkie de Jong, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça acumula problemes seriosos a la infermeria
Notícia: El Barça acumula problemes seriosos a la infermeria
Comparteix
Pedri, De Jong, Ansu Fati i Piqué preocupen els serveis mèdics del club
Aficionats del Barça, a la rodalia del Camp Nou | Europa Press
El món de l’esport esclata contra els culers que van increpar Koeman
Notícia: El món de l’esport esclata contra els culers que van increpar Koeman
Comparteix
Les imatges vergonyoses de l'allau de blaugranes contra el cotxe de l'entrenador han estat molt comentades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa