Javier Tebas ho tornarà a intentar: el Vila-real-Atlètic, el partit escollit per exportar als EUA

La Lliga ja té el vistiplau dels dos clubs espanyols i, ara, falta que la Federació Espanyola no ho impedeixi com el Girona-Barça de la temporada passada

Ja ho va avisar Javier Tebas: la Lliga de Futbol Professional seguirà intentant exportar un partit de la Primera Divisió als Estats Units. La temporada passada no va aconseguir traslladar a Amèrica el derbi català de la segona volta entre el Barça i el Girona, però la màxima entitat del futbol espanyol no es rendeix i, segons ha transcendit en les darreres hores, tornarà a lluitar perquè un enfrontament, en el cas d’enguany entre el Vila-real i l’Atlètic de Madrid, corresponent a la setzena jornada, es jugui fora d’Espanya.

Així ho va confirmar Fernando Roig, president del club castellonenc, en una entrevista a Onda Cero. El màxim dirigent de l’equip valencià va assegurar que el projecte ja està en marxa i que els dos clubs, també l’Atlètic de Madrid, han donat el seu vistiplau perquè consideren que és una bona eina per expandir la marca en l’àmbit internacional. Caldrà veure si, com ja va passar la temporada passada, la Reial Federació Espanyola de Futbol decideix permetre que un partit de la Lliga Santander es jugui als Estats Units i, més concretament, a Miami.

Més informació

Nou comentari