[VÍDEOS] Dos futbolistes professionals russos arruïnen les seves carreres després d’una festa boja

Alexandr Kokorin i Pavel Mamaev van agredir un alt funcionari del Ministeri d'Indústria i Comerç rus i el xòfer d'una presentadora d'una televisió important al país

Kokorin i Mamaev, els dos jugadors internacionals amb Rússia que veuen perillar el seu futur professional.

Kokorin i Mamaev, els dos jugadors internacionals amb Rússia que veuen perillar el seu futur professional. | @kokorin9

Escàndol al futbol rus. Alexandr Kokorin i Pavel Mamaev, jugadors professionals del Zenit de Sant Petersburg i del Krasnodar, respectivament, han protagonitzat uns fets que poden enviar en orris les seves carreres esportives i, fins i tot, tenir conseqüències en les seves vides personals. Aquest dilluns, ambdós jugadors van celebrar el desè aniversari de la seva amistat a un club d’striptease de Moscou i en abandonar el local a les set del matí van ser els lamentables intèrprets d’una sèrie de peripècies vergonyoses.

 

­­­­­­Segons diferents informacions dels mitjans locals que la justícia ha de confirmar, només marxar del recinte els dos futbolistes, aparentment ebris o sota l’efecte d’alguna altra substància, van dedicar-se a colpejar, fer cops de peu i seure sobre cotxes estacionats. Un home –el xofer d’una presentadora d’un dels canals més importants de Rússia– els va cridar l’atenció pels seus actes i els esportistes van reaccionar amb violència contra aquest, que pateix un traumatisme cranioencefàlic.

 

 

Kokorin i Mamaev no només en van tenir prou amb això, sinó que al voltant de les nou del matí van ingressar a un bar i van seguir mostrant la seva part més agressiva, en aquest cas contra un home d’origen xinès a qui van dirigir insults i frases xenòfobes (“Vés a demanar ordre al teu país”) i van agredir amb cops de puny i amb una cadira quan aquest els va demanar que es tranquil·litzessin. L’atacat era un alt funcionari del Ministeri d’Indústria i Comerç i va perdre una dent com a conseqüència de tot plegat.

 

 

Encara que unes hores després, els jugadors internacionals amb Rússia (que no van jugar l’últim Mundial, Kokorin per una greu lesió al genoll i Mamaev per decisió tècnica) van tornar al bar oferint una quantitat molt elevada de diners perquè s’eliminessin les imatges enregistrades per la càmera de seguretat, els empleats del local ja havien enviat el vídeo a la policia i aquesta els va detenir perquè prestessin declaració. Actualment encara s’estan investigant els fets, però el Kremlin, el Ministeri d’Esports i la Unió de Futbol de Rússia ja han clamat justícia.

Aleksandr Kokorin celebra un gol amb la samarreta del Zenit.

Aleksandr Kokorin | EFE
Pavel Mamaev es lamenta durant un partit del Krasnodar.

Pavel Mamaev | EFE

El Krasnodar, que ha reconegut oficialment que està estudiant la forma de rescindir el contracte amb el seu futbolista, ha reaccionat amb més contundència que el Zenit, que de moment només ha anunciat que castigarà Kokorin, però que s’esperarà a la sentència final per analitzar-ho tot plegat. Tot i que ella no ho ha confirmat, alguns rumors també assenyalen que la dona de Mamaev ja ha iniciat els tràmits de divorci

Nou comentari