VÍDEO | El PSG i el Basaksehir, units contra el racisme

El duel entre el PSG i el Basaksehir s’ha reprès aquest dimecres al Parc dels Prínceps de París amb els jugadors envoltant el cercle central del camp, amb el genoll a terra i el puny aixecat, igual que els tres àrbitres, en protesta contra el racisme, motiu pel qual va ser suspès el dimarts. A la grada s’han pogut veure missatges en contra de la discriminació racial.

L’última jornada de la Champions League no va acabar en el Grup H quan li tocava, després que en el minut 14 esclatés la polèmica racista que va portar els jugadors a retirar-se del camp. Els futbolistes turcs, amb suport dels francesos, van interrompre el compromís després que el quart àrbitre es dirigís a Pierre Webó, tècnic assistent del conjunt turc, com a “negre”.

Finalment el partit s’ha ajornat fins a aquest dimecres a la tarda, quan s’ha reprès l’enfrontament des del minut 14 amb 0-0 i amb un nou equip arbitral. Sobre la gespa no hi ha hagut cap mena de debat: un hat-trick de Neymar i un doblet d’Mbappé han permès al PSG golejar el Basaksehir i certificar la primera posició del grup. D’aquesta forma, els parisencs seran un dels possibles rivals del Barça als vuitens de final.