Món Esport
[VÍDEO] Neymar celebra un gol venjant-se d’una pancarta que el titllava de “ploramiques”
  • CA

El PSG de Tuchel segueix comptant les jornades de Ligue 1 per victòries. Els parisencs demostren, setmana rere setmana, que volen revalidar el títol de campió francès i ho pretenen fer com abans millor. Neymar Jr, estrella de l’equip juntament amb Mbappé, ha decidit quedar-se un segon any al Parc dels Prínceps amb l’objectiu de legitimar la seva decisió d’abandonar el Barça. El brasiler, com ja va fer la temporada passada, parla sobre els terrenys de joc i fa callar els seus crítics amb actuacions lloables.

 

En l’última victòria del PSG, aquest dissabte al camp del Nimes (2-4), Neymar va obrir la llauna i va aprofitar la celebració per ridiculitzar una pancarta l’objectiu de la qual era ridiculitzar-lo a ell. El cartell titllava el ’10’ de “ploramiques” i el futbolista va decidir que la millor manera de contestar a la provocació era amb un gest del mateix caire. Aquí podeu veure el vídeo de la diana i del posterior festeig:

 

 

Neymar segueix acumulant detractors després de marxar del Camp Nou, però és innegable que és un jugador diferent. No només pels aspectes extraesportius, sinó també pel que fa sobre el terreny de joc, el brasiler és un esportista especial



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa