Món Esport
[VÍDEO] Ibrahimovic, autor del millor gol de la temporada als Estats Units
  • CA

Zlatan Ibrahimovic no ha anat a la MLS estatunidenca per retirar-se. El davanter suec, que acaba de finalitzar la seva temporada a Los Angeles Galaxy, ha vist premiat el seu gran rendiment als Estats Units amb dos premis (a més de formar part de l’onze ideal de la competició): els guardons al millor nou jugador del curs i al millor gol.

 

Als seus 37 anys, Ibrahimovic ha estat destacat com al millor rookie de la temporada i ha rebut un reconeixement pel seu primer gol amb la samarreta de Los Angeles Galaxy. Va ser en el seu debut, el 31 de març contra Los Angeles FC, quan el suec va marcar un doblet per certificar la remuntada del seu equip (4-3). El primer dels dos, que el podeu veure a continuació, ha estat el més votat pels aficionats com a diana més plàstica del curs.

 

 

Ibrahimovic ha jugat 27 partits des que va arribar als Estats Units, durant els quals ha marcat 22 gols i ha repartit 10 assistències. Aquestes xifres, més enllà de premis i distincions, l’han consagrat com un dels futbolistes més determinants de la MLS. No és estrany que, com apunten rumors, alguns equips europeus pensin en ell per reforçar les seves plantilles mentre la lliga estatunidenca no inicia la següent temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa