Món Esport
[VÍDEO] Guardiola sap com motivar els seus futbolistes
  • CA

Pep Guardiola és pur futbol, però també és molt més que això. El tècnic català és conegut per la forma com juguen els equips que dirigeix, però en els últims dies la xarxa ha fet ressò d’alguns dels seus discursos per motivar els seus futbolistes. En l’últim, extret del documental All or nothing (producció d’Amazon Prime Videos sobre el dia a dia del City), l’entrenador citizen esperona els jugadors abans del matx contra el Chelsea quan els de Manchester es troben a només dos partits de guanyar el títol de la Premier League.

 

“Ells encara són els campions. Nosaltres no ho som. Potser ho serem, però de moment encara ho són ells. Ells es van proclamar campions fa sis mesos i ho van fer increïblement bé. Ens hem d’espavilar, nois, perquè si no ho fem, no aconseguirem res”, comença explicant el de Santpedor als seus pupils:

 

 

Aquestes no són les úniques imatges de Guardiola motivant els jugadors del City que han transcendit. Els usuaris de Twitter també han difós unes paraules del català abans del partit contra el Tottenham, un matx que David Silva es va perdre pel naixement prematur del seu fill. Companyerisme pur.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa