Món Esport
[VÍDEO] Els aficionats del River ataquen l’autocar del Boca i fereixen alguns futbolistes
Els aficionats del River Plate, en la prèvia de la tornada de la final de la Copa Libertadores.
Els aficionats del River Plate, en la prèvia de la tornada de la final de la Copa Libertadores. | EFE

És cert que l’estrany hagués estat que la primera final de la història de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors fos un partit normal, però no és menys cert que això no hauria d’haver provocat que la passió argentina es traduís en unes imatges lamentables en la prèvia del matx que decidirà el campió d’Amèrica. A menys de dos hores per a l’inici previst del partit (21.00h, hora catalana), un grup d’afeccionats del River que estaven a les rodalies del Monumental han llançat pedres i tota mena d’objectes contra l’autocar del Boca Juniors. L’actuació de la policia, a més, lluny de resoldre el conflicte, l’ha agreujat, ja que el gas lacrimogen que han llançat ha generat encara més caos, desorganització i violència.

                                                                                                                      

Tot plegat ha provocat que sis futbolistes (Carlos Tévez, Fernando Gago, Julio Buffarini, Agustín Almendra, Nahitán Nández i Darío Benedetto) del Boca Juniors hagin resultat ferits i vomitat en entrar al vestidor. Alguns, segons els mitjans de comunicació argentins, estaven visiblement afectats anímicament i física, amb talls pels vidres trencats i amb dificultats per respirar. Christian Gribaudo, secretari general del club visitant, ha explicat que “els jugadors estan tots ferits” i que “així no es pot jugar”. “Han tirar de tot contra l’autocar”, han assegurat commocionats Pablo Pérez i Carlos Izquierdo, jugadors del Boca.

 

A hores d’ara, els metges de la Conmebol ja estan inspeccionant els jugadors afectats i, mentre encara no hi ha cap decisió ferma sobre la possibilitat d’ajornar la final, aquesta ja no ha començat a l’hora prevista. A més de tot això, un grup d’afeccionats també ha intentat entrar al Monumental a la força i un seguidor ha estat ferit.

 

 

Per si això no fos suficient, una altra imatge lamentable que ha deixat la prèvia del Superclàssic entre Boca i River al Monumental ha estat la d’una nena a la qual li han enganxat unes bengales al cos per, així, poder evitar els controls de seguretat i entrar-les a l’estadi.

 Nou comentari

Comparteix