Món Esport
[VÍDEO] El penal no xiulat al City que evidencia la necessitat d’implantar el VAR a la Champions
  • CA

El Manchester City viatja com un coet a la Premier League, però a la Champions League li està costant arrancar. Els de Guardiola van perdre en el seu debut en competició europea, a l’Etihad Stadium contra el Lió (1-2), i aquest dimarts van patir de valent per evitar una altra ensopegada. Els citizens van haver de remuntar el gol inicial de Belfodil i no ho van aconseguir fins al minut 87, quan Silva va aprofitar un error defensiu del Hoffenheim per marcar el segon gol dels anglesos.

 

Una de les imatges del partit, però, va ser un penal de Baumann, porter dels alemanys, a Leroy Sané que tot el desplegament arbitral de la UEFA va passar per alt. Les imatges són clares i evidencien que el col·legiat principal hauria d’haver assenyalat els onze metres després de la caiguda de l’atacant del City dins de l’àrea… i que la màxima competició continental entre clubs necessita urgentment la implantació del VAR.

 

 

Cal recordar que la UEFA ja va anunciar que començarà a utilitzar el sistema de videoarbitratge a la Champions a partir de la temporada 2019/20, un any després que s’hagi implantat en algunes lligues europees i en el Mundial de Rússia. El màxim organisme del futbol europeu encara no ha tancat la possibilitat d’incorporar el VAR a partir dels quarts de final de l’actual edició; i sense cap mena de dubte, imatges com les que es van viure a Alemanya demostren que no aniria gens malament un avançament de les dates.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa