[VÍDEO] El nou entrenador del Celta s’equivoca en la seva presentació i agraeix l’oportunitat al Deportivo

Com deia aquella sèrie d’humor de la BBC, n’hi ha que neixen estrellats. El nou entrenador del Celta de Vigo, Miguel Cardoso, ha començat amb mal peu la seva etapa al club gallec. Durant la seva presentació, el portuguès ha volgut agrair l’oportunitat al seu nou president… i ha tingut un error dels que els aficionats no perdonen. “Encantat de començar aquesta nova etapa al Reial Club Deportivo”, ha dit, anomenant el màxim rival del seu nou conjunt, tot i que ràpidament ho ha corregit.

 

 

Miguel Cardoso va ser l’ajudant de Domingos Paciencia en la seva etapa com a entrenador del Deportivo l’any 2012. Aquell cos tècnic només va durar poc més d’un mes a la banqueta local de Riazor, però aquelles setmanes ja han provocat que el subconscient el traís en la seva presentació com a nou tècnic del Celta.

 

Anècdotes inoportunes a banda, el relleu d’Antonio Mohamed ha intentat solucionar el seu error amb un discurs encoratjador del Celta que vindrà. Miguel Cardoso ha assegurat, amb contundència, que construirà “un equip fort i competitiu”: “Volem crear un equip que tregui el millor de tots els seus futbolistes. Hi ha coses que puc negociar en el futbol, però no la intensitat. El sistema no és el més important perquè és dinàmic, l’important són les relacions. La forma de distribuir els jugadors només serà real abans de començar el partit”.

 

Després de dotze jornades, el Celta de Vigo és el catorzè classificat de la Lliga Santander amb 14 punts (tres victòries, cinc empats i quatre derrotes). Amb Mohamed en el càrrec, els gallecs van marcar força gols (22), però també en van rebre moltíssims (20) i no van aconseguir practicar bon futbol. La derrota contra el Madrid del passat cap de setmana (2-4) va posar punt final a la trajectòria del seu anterior tècnic i va dibuixar els primers passos de Miguel Cardoso. El primer no ha estat massa ferm, però l’important no és com es comença sinó com s’acaba.Més notícies

Nou comentari