Món Esport
[VÍDEO] Aficionats anglesos provoquen disturbis abans de l’Espanya-Anglaterra
  • CA

Un grup d’aficionats anglesos desplaçats a Sevilla per veure el partit de la UEFA Nations League entre Espanya i Anglaterra que es disputarà al Benito Villamarín, estadi del Betis, han provocat aquest diumenge a la nit disturbis als carrers de la capital d’Andalusia. Els seguidors, que es trobaven en aparent estat d’embriaguesa, han destrossat cotxes, mobles d’alguns bars i diferent mobiliari urbà.

 

Els veïns han avisat la Policia, que ha dissolt els grups d’ultres a la matinada d’aquest dilluns. La situació ha estat enregistrada per alguns ciutadans, que han difós les imatges a través de les xarxes socials. Els incidents es van produir després d’una jornada en què els seguidors anglesos van estar concentrats des de primera hora de la tarda al Paseo de Colón i zones properes, on s’han produït els disturbis.

 

 

Juan Espadas, alcalde de Sevilla, ha lamentat l’actitud “inacceptable i rebutjable” d’aquests afeccionats, que són alguns dels 3.000 que han viatjat a Espanya per animar la seva selecció. “Els veïns no han de suportar aquest tipus d’actituds i comportaments. Hi ha persones que vénen a gaudir d’un espectacle i, en canvi, d’altres el protagonitzen als carrers”, ha seguit valorant.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa